Προσφορά Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους Μεγαλύτερη προβολή

Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους

L940 ISBN:9786185078102

Νέο προϊόν

Σκληρό εξώφυλλο. 21X31X1

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,20 € με Φ.Π.Α

-10%

8,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Στο Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ - Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους, τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν σύντομες ιστορίες από την Καινή Διαθήκη που αναφέρονται στη διδασκαλία, στη θεραπεία που πρόσφερε ο Ιησούς και στη συναναστροφή του με διάφορους ανθρώπους. Οι αφηγήσεις για τον Ιησού που συνάντησε πολλούς ανθρώπους σε διάφορες περιπτώσεις, παρουσιάζονται εδώ σε απλή γλώσσα σε μεγάλες διπλωμένες σελίδες. Αυτές οι αγαπημένες ιστορίες είναι εικονογραφημένες με ενδιαφέρουσες σκηνές που περιέχουν πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, που πρέπει τα παιδιά ν' αναζητήσουν. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν μια λίστα με αντικείμενα που πρέπει να ψάξουν και να βρουν.

Αυτή η μοναδική εικονογραφημένη Βίβλος συνδυάζει διαφορετικά είδη μάθησης. Καθώς τα παιδιά από 3 χρονών και πάνω διαβάζουν και παίζουν με αυτές τις ιστορίες, αρχίζουν να γνωρίζουν καλύτερα το περιεχόμενο της Βίβλου.

Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται είναι: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ (Ευαγγέλιο του Μάρκου 1, Ευαγγέλιο του Λουκά 3, Ευαγγέλιο του Ματθαίου 3), Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΡΑΣΙ (Ευαγγέλιο του Ιωάννη 2:1-12), ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ (Ευαγγέλιο του Μάρκου 2:1-12), Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ (Ευαγγέλιο του Μάρκου 4:1-20), Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΚΧΑΙΟΣ (Ευαγγέλιο του Λουκά 19:1-10).

Στην ίδια σειρά υπάρχουν ακόμη τα: Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Χριστούγεννα και Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης.

Εικονογράφηση: Gill Guile, Πρωτότυπο κείμενο: Charlotte Thoroe, Απόδοση κειμένου στα ελληνικά: Άννα Σουμέκα, Επιμέλεια κειμένου: Καίτη Χιωτέλλη

Ξεφυλλίστε εδώ: Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους

17 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: