Προσφορά Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης Μεγαλύτερη προβολή

Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης

L945 ISBN:9786185078096

Νέο προϊόν

Σκληρό εξώφυλλο. 21X31X1

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,20 € με Φ.Π.Α

-10%

8,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Στο Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ - Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης, τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν μερικές από τις αγαπημένες και γεμάτες περιπέτειες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης.

Αυτές οι αγαπημένες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης παρουσιάζονται με μια αφήγηση σε απλή γλώσσα σε μεγάλες διπλωμένες σελίδες και είναι εικονογραφημένες με ενδιαφέρουσες σκηνές, γεμάτες με πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, ώστε τα παιδιά να τα αναζητήσουν. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν μια λίστα με αντικείμενα που πρέπει να ψάξουν και να βρουν.

Αυτή η μοναδική εικονογραφημένη Βίβλος συνδυάζει διαφορετικά είδη μάθησης. Καθώς τα παιδιά από 3 χρονών και πάνω διαβάζουν και παίζουν με αυτές τις ιστορίες, αρχίζουν να γνωρίζουν καλύτερα το περιεχόμενο της Βίβλου.

Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται είναι: Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (Γένεση 6-9), Η ΕΞΟΔΟΣ: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (Έξοδος 14), ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΩΣ (Ιησούς του Ναυή 6), Ο ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ (Α΄Σαμουήλ ή Βασιλειών Α΄16-17), Ο ΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ (Ιωνάς 1-4).

Στην ίδια σειρά υπάρχουν ακόμη τα: Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Χριστούγεννα και Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους.

Εικονογράφηση: Gill Guile, Πρωτότυπο κείμενο: Charlotte Thoroe, Απόδοση κειμένου στα ελληνικά: Άννα Σουμέκα, Επιμέλεια κειμένου: Καίτη Χιωτέλλη

Ξεφυλλίστε εδώ: Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης

18 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: