Προσφορά Κοίτα και βρες - Χριστούγεννα Μεγαλύτερη προβολή

Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ - Χριστούγεννα

L950 ISBN:9786185078065

Νέο προϊόν

Σκληρό εξώφυλλο. 21X31X1

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,20 € με Φ.Π.Α

-10%

8,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Στο Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ - Χριστούγεννα, τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν την ιστορία της γέννησης του Ιησού σε έναν κόσμο γεμάτο από λεπτομέρειες και χρώματα.

Η ιστορία της γέννησης παρουσιάζεται με μια αφήγηση σε απλή γλώσσα και συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες σκηνές που περιέχουν πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, ώστε τα παιδιά να τα αναζητήσουν στις μεγάλες αυτές εικόνες. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν νέες ευχάριστες δραστηριότητες...

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να συλλαβίζουν τις απλές λέξεις που έχουν επιλεγεί στις λίστες με τα αντικείμενα που θα αναζητήσουν. Αυτή η μοναδική Βίβλος με εικόνες προσφέρει διαφορετικές μορφές παιχνιδιού και γνώσης. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Μια πιστή διήγηση των κεφαλαίων 1 και 2 του Ευαγγελίου του Λουκά και του κεφαλαίου 2 του Ευαγγελίου του Ματθαίου, προσαρμοσμένη για παιδιά.

Στην ίδια σειρά υπάρχουν ακόμη τα: Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης και Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους.

Εικονογράφηση: Gill Guile, Πρωτότυπο κείμενο: Charlotte Thoroe, Απόδοση κειμένου στα ελληνικά: Άννα Σουμέκα, Επιμέλεια κειμένου: Καίτη Χιωτέλλη

Ξεφυλλίστε εδώ: Χριστούγεννα

18 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: